MINDEN, AMI MOZI

For Your Consideration

For Your Consideration

GoldenGlobe2019: Esélyesek és titkos favoritok

Ma éjszaka kinyílik Oscar előszobájának ajtaja

2019. január 06. - Katona Andor

KIK ÖRÜLHETNEK MAJD A GOLDEN GLOBE-GÁLÁN?

Magyar idő szerint vasárnap éjszaka, éjfél körül kezdődik el a látványos bevonulás a Beverly Hilton Hotel báltermébe, hogy miután mindenki elfoglalta helyét az étkezőasztaloknál, elkezdődjön az Oscar előszobájának is hívott, Golden Globe-díjátadó gála. A Hollywoodi Külföldi Tudósítók Szervezete által rendezett estén igazán jól érezhetik majd magukat a mozi és a televíziózás legfényesebb csillagai, hiszen az Oscarral ellentétben itt egy jó hangulatú vacsora közben osztják ki az elismeréseket, vagyis enni és inni is lehet, amíg más a színpadon hálálkodik.

1.jpgA Golden Globe idén a szokásosnál korábban hirdet győzteseket, így egyelőre azt még nem tudjuk, hogy közülük, kik szállhatnak majd harcba Oscarért (csak január 22-én hirdetik ki az Akadémia jelöltjeit), sőt a szavazás ott még el sem kezdődött, pont a Golden Globe utáni napon, január 7-én kezdhetnek el voksolni az Akadémia tagjai, így a kistestvér még nagyobb hatással lehet arra, hogy kik lesznek Oscar kedvencei.

Bár a filmes gálák sorát a Golden Globe nyitja a 2019-es évben, de azért a szezon már tavaly novemberben elkezdődött, ráadásul két, Oscar szempontból nagyon céh jelölési listáját is ismerjük már. A színészek és a producerek ugyanis már kihirdették, hogy kik voltak a kedvenceik a 2018-as évben, és mivel köztük és az Akadémia tagjai között nagy az átfedés, így egyre tisztábban láthatjuk, hogy kik a szezon nagy esélyesei, és talán a Golden Globe győzteseket is biztosabban tippelhetjük meg a gála előtt pár órával.

la-1546541654-u67wmohmhz-snap-image.jpeg

Természetesen igazságtalan lenne csak a mozis jelöltekről értekezni, hiszen a Golden Globe különlegessége abban rejlik, hogy nemcsak a nagyvászon legjobbjait ismeri el, hanem a tévés teljesítményeket is díjazza. De nézzük is, hogy kik kaphatnak aranyszobrot ma éjszaka az eddigi ismereteink alapján:

LEGJOBB FILM - DRÁMA

Black Panther (Fekete Párduc)
BlacKkKlansman
(Csuklyások)
Bohemian Rhapsody (Bohém rapszódia)
If Beale Street Could Talk
A Star Is Born (Csillag születik)

oscars-a-star-is-born-bohemian-rhapsody.jpgA kategória legnagyobb esélyesének a Bradley Cooper és Lady Gaga alkotói együttműködésére épülő, A Star Is Born számít, ami remekelt eddig a szezonban. 5 Golden Globe-jelölése mellé 9 Critics' Choice nominációt is begyűjtött, versenyben van a Színészek Céhe fődíjáért (a legjobb színészgárda elismerésért), és ott van az Amerikai Filmintézet top10-es listáján, illetve az Oscar legjobb film kategóriáját általában hűen előjelző Producerek Céhe jelöltjei között is. Nehéz lesz megállítani a nagysikerű szerelmestörténet diadalmenetét, de ha valakinek sikerülhet, akkor az az utóbbi időben villámrajtot vett Bohemian Rhapsody. A kritikusok fanyalogva fogadták a Freddie Mercury életéről szóló filmet (egyedül főszereplőjét istenítették), ezért nehezen is indult a szezon a zenés filmnek, ami kimaradt az Amerikai Filmintézet listájából és a Critics' Choice legjobb film jelöltjei közül is. A Golden Globe-on ugyan csak két kategóriában versenyez, de először a Színészek Céhe okozott meglepetést azzal, hogy Rami Malek fantasztikus alakítása mellett a színészgárdát is jelölték a legfontosabb díjukra, majd a Producerek Céhe hajtott fejet a film előtt, ezzel megerősítve a Bohemian Rhapsody helyét az Oscar legjobb film esélyesi között.  A film körüli hype és nézőinek rajongása egyre erősebb, miközben az A Star Is Born körüli őrület a szezon elejéhez képest csökkent, aztán meglátjuk, lesz-e ebből meglepetés. Nem igazán szólhat bele a küzdelembe, de remekül teljesít a szezonban (és már szinte biztos Oscar-jelölt) Spike Lee BlacKkKlansmanje (4 Golden Globe-, 4 Critics' Choice-, Producerek Céhe-, valamint Színészek Céhe legjobb színészgárda-jelölés) valamint a kritikuskedvenc szuperhős film, a tavalyi év egyik legzajosabb sikere, a Black Panther is (3 Golden Globe-, 11 Critics' Choice, Producerek Céhe-, és Színészek Céhe legjobb színészgárda-jelölés). Egyre nagyobb bajban van viszont a Moonlighttal mennybe menő, Barry Jenkins új mozija, az If Beale Street Could Talk, ami jól kezdte a szezont, 3 Golden Globe-jelölése mellé 5 Critics' Choice nominációt is begyűjtött, viszont a Színészek Céhe teljesen ignorálta a filmet, ami nagy meglepetésre a Producerek Céhe listájára sem fért fel, úgyhogy a Golden Globe-on a győzelmi remények ezzel végleg elszálltak, és az Oscar-jelölés is veszélybe került.

Nyerni fog: A Star Is Born
Meglepetés-faktor: Bohemian Rhapsody

 

LEGJOBB FILM - VÍGJÁTÉK/MUSICAL

Crazy Rich Asians (Kőgazdak ázsiaik)
The Favourite
(A kedvenc)
Green Book (Zöld könyv)
Mary Poppins Rerturns (Mary Poppins visszatér)
Vice 
(Alelnök)

green-book-favourite.pngBár sokszor lebecsüljük a Golden Globe vígjátékoknak és musicaleknek szánt kategóriáját, de idén ugyanúgy 4 Producerek Céhe-jelölt szerepel ezen a listán, mint a drámákén. Ráadásul az ötödik jelölt, a Mary Poppins Returns eddigi erős teljesítménye után (4 Golden Globe-, 9 Critics' Choice-jelölés, AFI Top10) hatalmas meglepetésre maradt ki a producerek 10-es felsorolásából. A jelöltek közül az egyetlen, ami rendelkezik a producerek mellett a Színészek Céhe fontos színészgárda jelölésével is, bármennyire sokkoló, a Crazy Rich Asians. A tavalyi év sikervígjátéka 2 Golden Globe- és 4 Critics' Choice-jelölése mellett tudja mindezt felmutatni, így akar egyértelmű esélyese is lehetne a kategóriának, de inkább csak közkedvelt fekete lova a mezőnynek. Itt van ugyanis a ma éjszaka legtöbb díjra jelölt alkotása, a Vice, hat nomicióval, amivel akár még nyerhet is. A hírhedt amerikai alelnökről, Dick Cheney-ről szóló történet ugyan megosztotta a kritikusokat, de a Producerek Céhe is jelölte, és 9 kategóriában versenyez majd a Critics' Choice-gálán is. Szerintem azonban a kategória igazi esélyese, a közönség- és kritikuskedvenc, Green Book, ami remekül teljesít eddig a szezonban (5 Golden Globe-, 7 Critics' Choice és 2 Színészek Céhe-jelölés, valamint a Producerek Céhe-nomináció), és talán az egyetlen ebben a kategóriában, ami komolyan beleszólhat az Oscarért folytatott harcba is. Legerősebb kihívója a The Favourite lehet. Az angol, kosztümös komédia hasonlóan remek heteket tudhat maga mögött (5 Golden Globe-, 14 Critics' Choice-, 3 Színészek Céhe- és 1 Producerek Céhe-jelölés), egyedül a Színészek Céhe színészgárda jelölés hiánya nyomaszthatja, és valószínűleg a BAFTA-n is jól teljesít majd, így akár meglepetésgyőzelmet is arathat ma éjszaka. 

Nyerni fog: Green Book
Meglepetés-faktor: Crazy Rich Asians

 

LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ - DRÁMA

Glenn Close - The Wife
Lady Gaga - A Star Is Born 
Nicole Kidman - Destroyer
Melissa McCarthy - Can You Ever Forgive Me? 
Rosamund Pike - A Private War

gaga.jpgA kategória toronymagas esélyese Lady Gaga, akivel kapcsolatban a HFPA már bizonyította, hogy mennyire imádja, hiszen nyert már Golden Globe-ot az American Horror Story főszerepéért. A mai éjszaka is könnyen szólhat róla, és ebben egyedül legnagyobb kihívója, a színészlegenda, Glenn Close állíthatja meg. Azt gondolom, ez a párharc az Oscaron keményebb lesz, hiszen ott Glenn Close-zal szemben lenne mit törtlesztenie az Akadémiának (Oscart még soha nem nyert, mondjuk két Golden Globe-ját is tévés szerepekért kapta), illetve ott talán nehezebben hajtanak fejet egy énekesnő alakítása előtt. Nicole Kidman és Rosamund Pike jónevű színfoltjai a mezőnynek, de Színészek Céhe-jelölés nélkül valószínűleg a ma éjszaka számukra a végállomás ebben a szezonban. Akinek viszont még lehet keresnivalója az Oscaron, az a Színészek Céhe- és Critics' Choice-jelölt Melissa McCarthy, de a két nagy rivális harcába szerintem ő sem fog tudni beleszólni. 

Nyerni fog: Lady Gaga
Meglepetés-faktor: Melissa McCarthy

 

LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ - DRÁMA

Bradley Cooper - A Star Is Born
Willem Dafoe - At Eternity's Gate
Lucas Hedges - Boy Erased
Rami Malek - Bohemian Rhapsody
John David Washington - BlacKkKlansman

will-best-actor-be-bradley-cooper-vs_-rami-malek.jpgKorábban úgy tűnt, hogy Bradley Cooper végigtarolhatja a szezont, majd a kritikusi díjakat rendre elhappolta előle Ethan Hawke. Ő viszont nincs itt, így akár Bradley-nek is állhatna a zászló. Az utóbbi hetekben azonban a Bohemian Rhapsody erősödésével a film sztárja, Rami Malek, is egyre komolyabb tényezővé vált. Most már ott tartunk, hogy könnyen legyűrheti Coopert a Golden Globe-on, és az Oscaron is inkább Christian Bale-től kell majd tartania. Ebben a kategóriában egyedül Denzel Washington fia, John David Washington okozhatna meglepetést, akit a Golden Globe után a Színészek Céhe is jelölt, így az Oscarra is bejelentkezett, ráadásul filmje is egyre erősödik, úgyhogy fél szemünket érdemes rajta tartanunk. A kategória másik ifú itiánja, Lucas Hedges és veteránja, Willem Dafoe nem igazán szólhatnak bele az összecsapásba, annak viszont örülhetnek, hogy ma éjszaka ott lehetnek jelöltként a rangos gálán.

Nyerni fog: Rami Malek
Meglepetés-faktor: John David Washington

 

LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ - VÍGJÁTÉK/MUSICAL

Emily Blunt - Mary Poppins Returns
Olivia Colman - The Favourite
Elsie Fisher - Eighth Grade
Charlize Theron - Tully 
Constance Wu - Crazy Rich Asians

oliviaemily.jpgSokáig úgy tűnt, hogy a korábban már tévés szerepért díjazott Olivia Colmannek kihívója sem akadhat ebben a kategóriában, hiszen a Critics' Choice és Színészek Céhe-díjra is jelölt, brit színésznő az egyetlen ebből a mezőnyből, aki az Oscaron is borsot törhet Lady Gaga és Glenn Close orra alá (a hazai pályás BAFTA-ról nem is beszélve). Aztán bemutatták a Mary Poppins Returnst, és hirtelen mindenki elkezdett Emily Bluntról beszélni, aki nem mindennapi bravúrral duplajelölt lett a Színészek Céhénél (tavalyi másik sikerfilmjéért, az A Quiet Place című horrorért mellékszereplőként is jelölték), és akit egyöntetűen imád a szakma és a kollégák is. Persze még mindig kisebb csoda kellene ahhoz, hogy a szintén brit színésznő ötödik filmes jelölését végre díjra váltsa (tévés szerepért már kapott Golden Globe-ot tizenkét évvel ezelőtt), de azért Olivia Colman korántsem lehet annyira nyugodt. Mellettük a roppant fiatal, de csodálatos Elsie Fisher, a mindig hibátlan Charlize Theron és az üdítően bájos Constance Wu valószínűleg csak tapsolni fognak a ma esti gálán.

Nyerni fog: Olivia Colman
Meglepetés-faktor: Emily Blunt

 

LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ - VÍGJÁTÉK/MUSICAL

Christian Bale - Vice
Lin-Manuel Miranda - Mary Poppins Returns
Viggo Mortensen - Green Book
Robert Redford - The Old Man and the Gun
John C. Reilly - Stan & Ollie

christian-bale-viggo-mortensen.jpgEbből a mezőnyből is ketten szólhatnak bele az Oscarért folytatott küzdelembe, így természetesen (minden valamire való jelöléssel a hátuk mögött) ők ketten számítanak a kategória favoritjainak is. Christian Bale újabb elképesztő alakításával lenyűgözte a kritikusokat és a szakmát, és jelen pillanatban a férfi főszereplők legnagyobb esélyesének számít (legyen szó bármilyen díjról), Viggo Mortensen pedig filmje népszerűségének okán rúghat labdába mellette, és okozhat akár meglepetést is a Golden Globe-on. Rajtuk kívül érdemes megemlékezni Robert Redford utolsó filmes alakításáról (bejelentette, hogy visszavonul a színészettől), amivel ismét aranyszobor közelbe került, de ez valószínűleg most csak ennyire volt elég. Lin-Manuel Miranda és John C. Reilly pedig maximum abban bízhatnak, hogy a két favorit között megoszlanak a szavazatok, és akkor ők esetleg befuthatnak, de erre borzasztóan kevés az esély. 

Nyerni fog: Christian Bale
Meglepetés-faktor: Viggo Mortensen

 

LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ

Amy Adams - Vice
Claire Foy - First Man
Regina King - If Beale Street Could Talk
Emma Stone - The Favourite 
Rachel Weisz - The Favourite

amyregina1.jpgMivel a mellékszereplőknél a Golden Globe-on sincs külön drámai és vígjáték kategória, ezért itt szokott lenni a leginkább egyezés a későbbi Oscar-jelöltekkel (na, meg a Színészek Céhe-listájával). Éppen ezért is megdöbbentő, hogy a kategória nagy esélyesének tartott Regina King lemaradt a Színészek Céhe-jelölésről, amire azon kívül, hogy filmje eléggé alulteljesít a szezonban, nincs racionális magyarázat. Hogy ez mennyire rontja a Golden Globe-on az esélyeit (duplajelölt, a tévések között is versenyez), az ma éjszaka kiderül. Mindenesetre, ha rontja, akkor Amy Adamsre rákacsinthat a szerencse, és harmadszor is átveheti az Arany Glóbuszt (egyébként ő is duplajelölt, szintén tévés szerepért is nominálták). Emma Stone és Rachel Weisz ugyanézért a filmért jelöltek, és rendre begyűjtötték az összes elismerést eddig, úgyhogy akár meglepetést is okozhatnak, Claire Foy-nak erre viszont jóval kevesebb esélye van, egyrészt mert ő is lemaradt a Színészek Céhe-jelölésről, másrészt mert a First Man a díjátadószezon legnagyobb vesztese eddig. 

Nyerni fog: Regina King
Meglepetés-faktor: Rachel Weisz

 

LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ

Mahershala Ali - Green Book
Timothée Chalamet - Beautiful Boy
Adam Driver - BlacKkKlansman
Richard E. Grant - Can You Ever Forgive Me?
Sam Rockwell - Vice

mahershala.jpgA férfi mellékszereplő-jelöltek közül négyen a Színészek Céhe-listájára is felkerültek, így az onnan lamaradó Sam Rockwellt egyelőre félre is tehetjük (ő amúgy is tavaly nyerte meg ezt a kategóriát a Golden Globe-on és az Oscaron is). Adam Driver ugyan folyamatosan erősödik a szezon során, és ezzel valószínűleg be is biztosította a helyét az Oscar-jelöltek között, de a díj sorsába beleszólni szerintem még nem tud. Timothée Chalamet már komolyabb tényező, hiszen ő az aktuális fiatal kedvenc, aki tavaly is közel volt a díjakhoz a Call Me By Your Name-mel, és ma éjszaka akár meglepetést is okozhat. Az Oscaron Richard E. Granttel is komolyan számolni kell, és itt is ő az egyik favirot, meg amúgy is igazán kijárna már neki az elismerés, de a Golden Globe-on talán nem elég nagy név ahhoz, hogy nyerjen. Így maradt Mahershala Ali, aki a kategória egyértelmű esélyese, és akit ráadásul a HFPA-nak lenne is miért kárpótolni, ugyanis a Moonlightban nyújtott Oscar-győztes alakításáért Arany glóbust nem kapott (plusz nagyjából ez lehetne a Green Book egyetlen díja a legjobb film kategórián kívül). 

Nyerni fog: Mahershala Ali
Meglepetés-faktor: Timothée Chalamet

 

alfonso-cuaron-bradley-cooper.jpg

LEGJOBB RENDEZŐ

Bradley Cooper - A Star Is Born
Alfonso Cuarón - Roma
Peter Farrelly - Green Book
Spike Lee - BlacKkKlansman
Adam McKay - Vice

Nyerni fog: Alfonso Cuarón
Meglepetés-faktor: Bradley Cooper

 

LEGJOBB FORGATÓKÖNYV

tf_03729_rgb.jpgThe Favourite (Tony McNamara és Deborah Davis)
Green Book (Nick Vallelonga, Brian Hayes Currie és Peter Farrelly)
If Beale Street Could Talk (Barry Jenkins)
Roma (Alfonso Cuarón)
Vice (Adam McKay)

Nyerni fog: The Favourite
Meglepetés-faktor: Green Book

 

LEGJOBB FILMZENE

mary.jpgBlack Panther (Ludwig Göransson)
First Man (Justin Hurwitz)
Isle of Dogs (Alexandre Desplat)
Mary Poppins Returns (Marc Shaiman)
A Quiet Place (Marco Beltrami)

Nyerni fog: Mary Poppins Returns
Meglepetés-faktor: Black Panther

 

LEGJOBB FILMBETÉTDAL

lady-gaga-and-bradley-cooper-1100.jpg"All the Stars"; Black Panther (Kendrick Lamar, Anthony Tiffith, Sounwave, SZA, Al Shux)
"Revelation"; Boy Erased (Jon Thor Birgisson, Troye Sivan, Brett McLaughlin)
"Girl in the Movies"; Dumplin' (Dolly Parton, Linda Perry)
"Requiem for a Private War"; A Private War (Annie Lennox)
"Shallow"; A Star Is Born (Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando, Andrew Wyatt)

Nyerni fog: A Star Is Born
Meglepetés-faktor: Black Panther

 

LEGJOBB ANIMÁCIÓS FILM

leto_lte_s.jpegIncredibles 2 (Hihetetlen család 2.)
Isle of Dogs (Kutyák szigete)
Mirai (Lány a jövőből)
Ralph Breaks the Internet (Ralph lezúzza a netet)
Spider-Man: Into the Spider-Verse (Pókember: Irány a Pókverzum)

Nyerni fog: Spider-Man: Into the Spider-verse
Meglepetés-faktor: Isle of Dogs

 

LEGJOBB IDEGENNYELVŰ FILM

roma.jpgCapernaum (Libanon)
Girl (Belgium)
Never Look Away (Németország)
Roma (Mexikó)
Shoplifters (Japán)

Nyerni fog: Roma
Meglepetés-faktor: Shoplifters

 

 

LEGJOBB TÉVÉSOROZAT - DRÁMA

killing_eve2-e1523460390235-1024x578.jpgThe Americans (Foglalkozásuk: amerikai; FX)
Bodyguard (Netflix)
Homecoming (amazon)
Killing Eve (Megszállottak vidala; BBC America)
Pose (FX) 

Nyerni fog: Killing Eve
Meglepetés-faktor: Homecoming

 

LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ - DRÁMASOROZAT

killing-eve-review.jpgCaitriona Balfe - Outlander 
Elisabeth Moss - The Handmaid's Tale
Sandra Oh - Killing Eve
Julia Roberts - Homecoming
Keri Russell - The Americans

Nyerni fog: Sandra Oh
Meglepetés-faktor: Julia Roberts

 

LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ - DRÁMASOROZAT

_103273629_richardmadden976.jpgJason Bateman - Ozark 
Stephan James - Homecoming
Richard Madden - Bodyguard
Billy Porter - Pose
Matthew Rhys - The Americans

Nyerni fog:  Richard Madden
Meglepetés-faktor: Matthew Rhys

 

LEGJOBB SOROZAT - VÍGJÁTÉK/MUSICAL

rs_1024x759-180815081941-1024_3_mrs-maisel-amazon_ch_081518.jpgBarry (HBO)
The Good Place (Netflix)
Kidding (Showtime)
The Kominsky Method (Netflix)
The Marvelous Mrs. Maisel (amazon)

Nyerni fog: The Marvelous Mrs. Maisel
Meglepetés-faktor: The Kominsky Method

 

LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ - VÍGJÁTÉKSOROZAT

marvelous-new-season.pngKristen Bell - The Good Place
Candice Bergen - Murphy Brown
Alison Brie - GLOW
Rachel Brosnahan - The Marvelous Mrs. Maisel
Debra Messing - Will & Grace

Nyerni fog: Rachel Brosnahan
Meglepetés-faktor: Kristen Bell

 

LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ - VÍGJÁTÉKSOROZAT

the-kominsky-method-review.jpgSacha Baron Cohen - Who Is America?
Jim Carrey - Kidding
Michael Douglas - The Kominsky Method
Donald Glover - Atlanta
Bill Hader - Barry

Nyerni fog: Michael Douglas
Meglepetés-faktor: Sacha Baron Cohen

 

LEGJOBB MINISOROZAT/TÉVÉFILM

default.jpgThe Alienist (TNT)
The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story (FX)
Escape at Dannemora (Showtime)
Sharp Objects (Éles tárgyak, HBO)
A Very English Scandal (amazon)

Nyerni fog: The Assassination of Gianni Versace
Meglepetés-faktor: A Very English Scandal

 

LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ - MINISOROZAT/TÉVÉFILM

3d13f7754df68e37cacaad4c2d8533c4ef2cc4d14b8c1631a9c6d270527b411584160627516d30dac5afd64f05e41d92_20_1_1.jpgAmy Adams - Sharp Objects
Patricia Arquette - Escape at Dannemora
Connie Britton - Dirty John
Laura Dern - The Tale
Regina King - Seven Seconds

Nyerni fog: Amy Adams
Meglepetés-faktor: Regina King

 

LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ - MINISOROZAT/TÉVÉFILM

darren-criss-american-crime-story.jpgAntonio Banderas - Genius
Daniel Brühl - The Alienist
Darren Criss - The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story
Benedict Cumberbatch - Patrick Melrose
Hugh Grant - A Very English Scandal

Nyerni fog: Darren Criss
Meglepetés-faktor: Hugh Grant

 

LEGJOBB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ - SOROZAT/MINISOROZAT/TÉVÉFILM

sharp-objects-14.jpgAlex Borstein - The Marvelous Mrs. Maisel
Patricia Clarkson - Sharp Objects
Penélope Cruz - The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story
Thandie Newton - Westworld
Yvonne Strahovski - The Handmaid's Tale

Nyerni fog: Patricia Clarkson
Meglepetés-faktor: Yvonne Strahovsky

 

LEGJOBB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ - SOROZAT/MINISOROZAT/TÉVÉFILM

5b627654a88ef_image.jpgAlan Arkin - The Kominsky Method
Kieran Culkin - Succession
Edgar Ramírez - The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story
Ben Whishaw - A Very English Scandal
Henry Winkler - Barry

Nyerni fog: Henry Winkler
Meglepetés-faktor: Ben Whishaw

A bejegyzés trackback címe:

https://foryourconsideration.blog.hu/api/trackback/id/tr614471378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása